Győri Hittudományi Főiskola

Minden Isten erőterében történik

 A mentorképzés második félévének utolsó alkalmára november 17-én, pénteken, és november 18-án, szombaton került sor a Martineumban. Az élménypedagógiai képzés és a mérés-értékelés tudományában való elmerülés után ezen a hétvégén a mentoridentitással és az eredményes kíséréshez szükséges kommunikációval foglalkoztunk.

Bővebben: Minden Isten erőterében történik

Hitünk és életünk Szabadegyetem

A Hitünk és életünk Szabadegyetem keretében Dr. Cs. Varga István József Attila-díjas irodalomtörténész „…A LÉLEK ÉL: találkozunk!” Arany öröksége és költészetünk szakrális vonulata című előadását 2017. november 29-én (szerdán) 18 órakor hallhatják a Győri Hittudományi Főiskola épületében. 

Szeretettel várunk minden érdeklődő

Beöltözés

November 1-jén, Mindenszentek ünnepén 10 órától püspöki szentmise keretében került sor a Győri Szeminárium kispapjainak beöltözési és avatási szertartására, a Szeminárium kápolnájában. A szentmise főcelebránsa dr. Veres András győri megyéspüspök volt.

Bővebben: Beöltözés

Szünet a tanulmányi osztályon - Szombathely

Tájékoztatásul közöljük, hogy a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjában 2017. október 30-tól november 5-ig szünetel a tanulmányi ügyintézés.

A Tanulmányi Osztály november 6-tól lesz elérhető.

Istenért, szenvedéllyel – teológiai konferencia Rómában a reformáció 500. évében

A Pápai Lateráni Egyetem Teológiai Kara konferenciát szervezett a reformáció 500. évfordulója kapcsán Passione per Dio. Spiritualitá e teologia della Riforma a cinquecento anni dal suo albeggiare (Szenvedély Istenért. A reformáció lelkisége és teológiája ötszáz évvel a kezdetek után) címmel 2017. október 18-19-én. A konferencián az egyetemhez affiliált teológusképzést folytató Győri Hittudományi Főiskola is képviseltette magát.

Bővebben: Istenért, szenvedéllyel – teológiai konferencia Rómában a reformáció 500. évében

Hitünk és életünk Szabadegyetem

A Hitünk és életünk Szabadegyetem keretében Dékány Ferenc plébános, tanár úr Bioetikai kérdések, avagy lábjegyzetek a „halál kultúrájához” című előadását 2017. október 11-én (szerdán) 18 órakor hallhatják a Győri Hittudományi Főiskola épületében. 


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2017

gyor kisebb

 

szombathely kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.