Győri Hittudományi Főiskola

Karácsonyváró koncert

Szeretettel hívjuk és várjuk tanárainkat, hallgatóinkat, dolgozóinkat és minden érdeklődőt karácsonyváró hangversenyünkre. A főiskola tanárainak és hallgatóinak koncertje 2018. december 17-én (hétfőn) 18 órakor kezdődik az intézmény kápolnájában.

Másodéves papnövendékeink beöltözése

  1. november 24-én került sor kilenc másodéves papnövendékünk beöltözésére: Bodorkós Áron (Szombathely), Gulyás Vilmos (Győr), Hencz Márton (Győr), Kelemen Dávid (Győr), Kirchknopf Gergely (Szombathely), Palatinus Kristóf (Győr), Szántó Adrián (Szombathely), Tillinger Zoltán István (Szombathely), Vigh Balázs Zsolt (Szombathely).

Bővebben: Másodéves papnövendékeink beöltözése

Beöltözés

A Győri és a Szombathelyi egyházmegyék kispapjai 2018. november 24-én, szombaton a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban a 10.00 órakor kezdődő szentmisében ünnepélyesen magukra öltik a reverendát.

A főcelebráns: Dr. Veres András győri megyéspüspök lesz.

Bővebben: Beöltözés

Ünnepélyes püspöki szentmisével vette kezdetét a tanév a Győri Hittudományi Főiskolán

Szeptember 10-én este 18 órai kezdettel Veres András megyéspüspök ünnepélyes tanévnyitó szentmisét mutatott be a szeminárium kápolnájában. Ezzel kezdetét vette a 2018/19-es tanév a Győri Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézetben. A szentmisén részt vettek a szeminárium elöljárói, tanárai és papnövendékei.

Bővebben: Ünnepélyes püspöki szentmisével vette kezdetét a tanév a Győri Hittudományi Főiskolán

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2018

nyilt_nap_2018_kisebb

 

felveteli hirdetmeny szhely 2017 18 kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.