Győri Hittudományi Főiskola

Ünnepélyes püspöki szentmisével vette kezdetét a tanév a Győri Hittudományi Főiskolán

Szeptember 10-én este 18 órai kezdettel Veres András megyéspüspök ünnepélyes tanévnyitó szentmisét mutatott be a szeminárium kápolnájában. Ezzel kezdetét vette a 2018/19-es tanév a Győri Hittudományi Főiskola és Papnevelő Intézetben. A szentmisén részt vettek a szeminárium elöljárói, tanárai és papnövendékei.

Bővebben: Ünnepélyes püspöki szentmisével vette kezdetét a tanév a Győri Hittudományi Főiskolán

A jövő záloga: hűnek maradni a Teremtőhöz – Veni Sancte a Hittanárképzőn

Kisboldogasszony ünnepén, szeptember 8-án reggel a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központjának hallgatói és oktatói töltötték meg a Székesegyház Madonna kápolnáját, hogy az új tanév kezdetén segítségül hívják a Szentlelket. A Veni Sancte szentmisét Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök atya mutatta be, a koncelbráns tanár és hallgató atyák között pedig köszönthettük a Főiskola új rektorát, Dr. Reisner Ferenc atyát.

Bővebben: A jövő záloga: hűnek maradni a Teremtőhöz – Veni Sancte a Hittanárképzőn

Szeretettel köszöntjük az új tanévben!

A Győri Hittudományi Főiskola levelező tagozatán a 2018/19-es tanév 2018. szeptember 15-én (szombat) 9 órakor Veni Sancte szentmisével veszi kezdetét a Szeminárium kápolnájában. Szeretettel hívjuk és várjuk oktatóinkat és hallgatóinkat az ünnepre!

A délelőtt programja:

  • 7.30-8.30 Beiratkozás első évfolyamon
  • 8.30-9.00 Tájékoztató az első évfolyamosok számára, beiratkozás felsőbb évfolyamokon
  • 9.00 Veni Sancte a Kápolnában
  • 9.40 Tanítás

Diplomaosztó Szombathelyen

2018. június 22-én vehették kézbe diplomájukat a Győri Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központja és a Szombathelyi Egyházmegyei Kántorképző Tanfolyam végzős hallgatói. Székely János megyéspüspök gratulált a diákoknak.

Bővebben: Diplomaosztó Szombathelyen

Tanévzáró és diplomaosztó ünnepség

Szeretettel hívjuk és várjuk oktatóinkat és hallgatóinkat a 2018. június 29-én 17 órakor kezdődő tanévzáró szentmisére és diplomaosztó ünnepségre intézményünk kápolnájába!

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

Nyílt nap 2018

nyilt_nap_2018_kisebb

 

felveteli hirdetmeny szhely 2017 18 kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.