Brenner János Hittudományi Főiskola

Vendégségben a Széchenyi Egyetem nyílt napján

A Széchenyi Egyetem által szervezett nyílt napon, január 10-én első alkalommal mutatkozott be a Győri Hittudományi Főiskola önálló standdal. A nyílt nap nagyszerű lehetőséget teremtett  arra, hogy az évszázados hagyományokra visszatekintő  Győri Hittudományi Főiskola nappali és levelező tagozatos képzési kínálatáról a több ezer érettségiző fiatal tudomást szerezhessen.

A pályaválasztás előtt álló középiskolások többsége nem titkolta, hogy kevés információval rendelkezik az intézményünk által nyújtott  továbbtanulási lehetőségekről. Kíváncsian és érdeklődve  hallgatták a főiskola munkatársainak tájékoztatását a jelentkezés feltételeiről, a választható szakokról.

A nyílt nap látogatói a standunkon elhelyezett plakátokról, információs anyagokból, diaképekből   átfogó képet kaphattak

  • a 12 féléves teológus mesterképzésről, amely a papi hivatásra készít fel,
  • a 10 féléves (férfiak és nők számára meghirdetett) teológus mesterképzésről,
  • a 10 féléves hittanár-nevelőtanár mesterképzésről,
  • a 10 féléves kétszakos szombathelyi mesterképzési lehetőségről,
  • a 6 féléves katekéta-lelkipásztori munkatárs alapképzésről és
  • a 6 féléves római katolikus kántor alapszakról.

Igazi meglepetést az érdeklődők számára a főiskola jelenlévő teológus hallgatói jelentették, akik örömmel meséltek kortársaiknak arról, hogy miért választották a  papi hivatást.  Szívesen  beszéltek diákélményeikről, a szemináriumi élet mindennapjairól.

A Győri Hittudományi Főiskola köszönetét fejezi ki a megjelenési és bemutatkozási lehetőségért, mely által sok  fiatal ismerhette meg főiskolánk szellemiségét, képzési struktúráját. Köszönjük Földes Péter rektor úr jövő évre szóló meghívását is, mellyel bizonyára élni fogunk.

Neptun oktatóknak

Neptun hallgatóknak

KEHOP

Nyílt nap 2019

nyilt_nap_2019_kisebb

Ez a weboldal a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ.